Flexkom Network Marketing

Flexkom Network Marketing

 

 www.flexkom.org/673420

 

flexkom muhteşem vizyonuyla altyapısıyla yüzyılın iş fırsatını türkiyede temellerini atan ve tüm dünyaya  adını duyurucak bir sistemdir. Türkiyedeki tüm dengeleri değiştirerek yeniden yapılandıracak  olan flexkom küçük ve orta büyüklükteki işletmeleri yani  KOBİ’leri kalkındırmak nüfüs ortalaması 26,3 olan türkiyenin genç nüfsununa iş imkanı sağlamak, evhanımları, engelli insanların bilgisayar başında para kazanmasını sağlıyacak muhteşem projesiyle artık türkiyede ve türkiyeden asya ve avrupaya açılacaktır.

Flexkom ‘ un dahi ceosu, ünlü networkçu Cengiz Ehliz onsekiz yıllık Avrupada ki bilgi birikimini ve tecrübelerini türkiyeden başlatıp dünyaya yayılacak bir konseptin startını Türkiyede veriyor. Flexkom network dünya network marketing tarihine adını altın harflerle yazdıracak büyük bir projeyi hızlı bir şekilde hayata geçirdi. Dünyanın network marketing düzenıne de katkı sağlıyacak olan bu proje muhteşem satrtını verıp artık herkes tarafında ismi duyulmaya başlanmıştır. çok yakında türkiyenin en ünlü TV’ lerinde reklamları başlıyacak olan FlexKom 1 yıl sonun da 10 milyon sadık müşterisiyle bu sektörde bir numara olma arzusunda ve bu yolda emin adımlarla ilerlemektedir.

 

Flexkom network Distribütörlük

Network marketiningin temelini kuracağınız ekibler oluşturmaktadır. Tüm networklar da başarılı olmanın ve para kazanmanın tek yolu size uygun bir ekip kurmaktır, genelde ekıpler kurulurken dengeli bir ekip kurma olmadığından bazı kollarınız düzenli artarken bazı kollarda hiç ilerlemesinden dolayı ekipteki bazı kişilerin mağdur olmasına ve ileride şirketlerin bu durumdan dolayı yasal sorunlarla karşılaşmasına neden olmaktadır. Flexkomla buna son artık kurduğunuz ekibi dengeli bir şekilde destekliyerek ancak kariyer yapabileceksiniz ve ne siz nede ekibiniz mağdur olmıyacak ekibiniz daha çok kazanacak sizlerde kazancınıza kazanç katacaksınız.

 

yapmanız gereken sadece lisansınızı almak ve hemen  ekibinizi kurmaya başlamanızdır. Flexkomkda kariyer için başta 3 tane distribütör bulmanız gerekiyor ve bulduğunuz bu üç kişinin de her biri üç distribütör bulması şeklinde yani 3 kişi ile başladığınız kariyer basamaklarına her basamakta katılan kişinin de 3 tane distribütör eklemesiyle olur. Şimdi kariyer planını inceleyelim:

 

Kariyer Planı 

 

 

• Kazanç planında siz lisansınızı alıp aktif olarak işe başlarsanız başlama basamağınız (TM)  ve 3 lisans verip (MM) basamağına çıkana kadar yaptığınız tüm etkinliklerden %5 kazancınız olur.

• 3 tane (TM) yaparsanız (MM) basamağına çıktığınızda ise yaptığınız tüm etkinliklerden %10 kazanıyorsunuz ve özel opsiyon devam edene kadar 3 lisans ile CC hakkını elde ederek ilçe sorumlusu oluyorsunuz.

• 3 tane (MM) yaparsanız (SM) basamağına çıkıyorsunuz yaptığınız tüm etkinliklerden %15 kazanıyorsunuz bunun yanında 1 000TL bonus kazanma hakkı elde ediyorsunuz, özel opsiyonun devam etmesi durumunda TC olma hakkını da elde ederek il yöneticisi oluyorsunuz, bu pozisyondan sonra Liderlik Primi almaya hak kazanıyorsunuz.

• 3 tane (SM) yaparsanız (SD) basmağına çıktığınız da yaptığınız tüm etkinliklerden %20 kazanıyorsunuz bunun yanında da 2 000TL bonus kazanma hakkı elde ediyorsunuz, ayrıca ülke bonu’sunun %1 de dağıtılan paydan alma hakkını elde etmiş olursunuz.

• 5 tane (SD) yaparsanız (ND) basamağına çıktığınız da yaptığınız tüm etkinliklerden %25 kazanıyorsunuz, 5 000TL bonus kazanma hakkı elde etmenin yanında da ülke bonu’sunun %2 de dağıtılan paydan alma hakkını elde etmiş olursunuz. 

• PT içinde aynısı geçerli olup ülke bonusunun %3 ü ve 10 000TL bonus kazanma hakkı elde eder.

 

Bunu başka bir şekilde de açıklıyalım:

 

 

Önceki Yazı
Yorumlar kapatıldı.